Creare site web, găzduire, design, securitate: toate serviciile profesionale într-un singur abonament ultra all-inclusive!

Dorești să te faci cunoscut/ă, să ai o imagine online profesională, să te distingi printre sutele de concurenți pe piață, dar nu știi de unde să începi?

Abonamentele MyWebAdmin îți oferă servicii web all-inclusive, de la creare site de prezentare până la securitate, back-up și mentenanță, iți oferă tot ce îți trebuie, când îți trebuie, la prețul potrivit.

În primul rând, beneficiezi de crearea unui site web profesional cu costuri reduse de întreținere și administrare. La acesta, în funcție de nevoi, poți adăuga o multitudine de servicii opționale.

*

Găzduire

Pentru că îți punem la dispoziție servere performante, în permanență o sa ai spatiu suficient pentru nevoile tale, precum și o viteza mare de acces. Știm că nu-ți place nici ție să aștepți deschiderea unei pagini web, cu atât mai puțin clienților tăi.

*

Administrare și editare conținut

Poate că pe parcurs îți mai vine o idee, mai apare un element nou sau modifici ceva în serviciile tale. Lasă totul în grija noastră: putem oricând să adaptăm site-ul nevoilor actuale prin adăugarea, eliminarea și modificarea secțiunilor după caz.

*

Securitate & Mentenanță

Componenta dedicată securității blochează o multitudine de tipuri de atacuri cibernetice, în timp ce sistemul nostru de monitorizare permanentă ne anunță în ce condiții se produc. Programele performante de mentenanță efectuează upgrade-uri de securitate la zi.

*

Backup

Ne asigurăm că întregul conținut al site-ului tău este ușor de recuperat într-o situație extremă cum ar fi cea de pierdere a datelor. Cu MyWebAdmin poți sta realmente liniștit/ă, nimic nu se pierde, totul se păstrează în varianta Backup.

*

Suport online

Este liniștitor să știi că cineva e disponibil pentru tine, gata să răspundă nelămuririlor tale. Pe baza de tichet online, persoana competentă de la departamentul de Suport îți preia cererea, în funcție de domeniul și categoria de care aparține. De asemenea, termenul de răspuns este de maxim 24 de ore.

*

Design profesionist

Desigur că preferi un website care să reprezinte cea mai bună imagine posibilă a afacerii tale. Pentru asta suntem pregătiți cu elemente vizuale ușor de accesat, intuitive și moderne. În plus, site-ul va fi accesibil de pe ultimele versiuni de browser (Chrome, Firefox, Safari, EDGE) și responsive pe orice unitate mobilă.

*

Catalog de produse

Dacă ai o afacere care se ocupă de vânzarea anumitor categorii de produse, poți beneficia de opțiunea unui astfel de catalog care informează clienții și pune la îndemână o modalitate rapidă de a cere oferte.
* Atenție, acesta nu este un online shop.

*

“Noutati”/”Blog”

Poate fi adăugată de la început sau pe parcurs, fiind o secțiune valoroasă din punct de vedere al conținutului unui site care se respectă și își atrage cititorii prin articole de calitate.

*

Multilanguage

Dacă afacerea ta se adresează clienților la un nivel internațional, îți oferim opțiunea de a comunica mesajul tău de afaceri în mai multe limbi de circulație.

Comandă un site pe bază de abonament în 3 pași simpli

1

Alege
tema site-ului

Îți punem la dispoziție variante de design, pe care le putem personaliza în funcție de dorințele tale.

Vezi temele

2

Alege
pachetul de servicii

Selectează pachetul de servicii cel mai potivit necesităților tale, la prețuri începând de la 29,90€/lună.

Compară pachetele

3

Completează
formularul

Doar trei câmpuri ai de completat pentru a intra în legătură cu noi ca să discutăm despre implementarea noului tău site.

Începe acum!